Izobraževanja

Ustvarili smo sproščeno, ustvarjalno in spodbudno mednarodno učno okolje za učitlje v osnovnih in srednjih šolah. Verjamemo, da so kakovostno usposobljeniučitelji tisti, ki so »garancija« za stabilen in uspešen razvoj otroka v odraslo osebo. Investiranje časa, energije in tudi denarja v usposabljanje učiteljev (znanje, izkušnje) je investicija, ki je pomembna ne le za posamezen šolo, lokalno okolje kot tudi za dobro naroda.

Organiziramo seminarje za posamezne udeležence, za pedagoške kolektive v šolah, vsako leto pa organiziramo tudi več mednarodnih strokovno in strokovnih konferenc.

Seminarje za pedagoške kolektive lahko organiziramo za zaposlene v okviru vaše šole ali za skupino šol.

Potrdila o udeležbi na izobraževanju lahko predložite pri napredovanju v nazive. Vsa potrdila vsebujejo zahtevane elemente, ki jih strokovni delavec v VIZ potrebuje za njihovo uveljavljanje pri vlogi za napredovanje v nazive. Točkovanje potrdil se izvede v upravnem postopku na ministrstvu, ko strokovni delavec v VIZ vloži vlogo za napredovanje. Kako so potrdila točkovana si lahko ogledate na spletni strani pravilnika. Več informacijh o postopkih napredovanja in točkovanju potrdil lahko dobite na Urad za razvoj in kakovost izobraževanja - Sektor za razvoj kadrov v šolstvu.

Cena seminarjev (če pri seminarju ni drugače navedeno) je 135,00 EUR.
Cena seminarjev pri zgodnji prijavi (14 dni pred seminarjem če ni drugače navedeno) je 128,25 EUR (- 5%)
Cena seminarjev za udeležence, ki so že udeleželi katerega od naših seminarjev je 94,50 EUR (- 30%)

Popusti se ne seštevajo.

V ceno seminarja je všteto seminarsko gradivo,  malica, okrepčilni napitki in potrdilo o udeležbi, ki ga lahko uveljavite pri napredovanju v nazive.

Izdaja duplikata potrdila o dodatnem strokovnem delu ali potrdila o izobraževanju

V kolikor želite izdajo duplikata potrdila o dodatnem strokovnem delu ali potrdila o udeležbi na izobraževanju so administracijski strški 10,00 EUR na posamezno potrdilo. V kolikor želite duplikat potrdila pošljite e-sporočilo na: Po prejemu vašega sporočila, vam bomo izstavili račun za administracijske stroške izdaje duplikata potrdil. Po prejemu plačila boste prejeli potrdila na želeni naslov.

Za informacijo o cenah konferenc si oglejte njihovo stran.